To tragedier og

en komedie

1. Køb e-bogen


2. Download e-bogen


3. Nyd en vanvittig sprød novellesamling med lækre illustrationer (Dokumentet nydes bedst med 100% zoom funktion og på en pc)


OBS! Man skal have en PDF reader for at kunne læse dokumentet. De fleste enheder har det, ellers kan i downloade én gratis på: https://get.adobe.com/dk/reader/ (Tag den øverst til højre).

Læs gerne dette ved problemer!


De fleste mobile enheder kan have svært ved at læse PDF'er, men der er altid en PDF reader et eller andet sted. Så prøv inde på Google Store eller Apple Store at skrive: Free PDF reader, så skal der gerne komme noget frem. Det samme gælder ved tablets.

Hvorfor er det en PDF og ikke en smuk e-bog? I gotta be honest, det viste sig mere kompliceret at konvertere det fra word eller PDF og til en e-bogs format. Desuden kan e-bøger i sig selv kræve en speciel software. Jeg prøvede med Adobe InDesign, men det voldte mig store problemer.


Hvis der stadig er nogen der har problemer med dokumentet, så skriv til mig. Jeg tror ikke på at det er noget vi ikke kan løse sammen - og jeg er klar til at gå hele vejen.


Mail: stbrha@gmail.com og tlf: 60650042 (Kun seriøse henvendelser)


Reminder: Det er 100p no go at dele PDF'en med andre der ikke har købt den. Vi har sammenlagt brugt 1000 timer på det her indhold. FYI: Vi har en direkte kommunikationslinje til Nordpolen hvor julemanden noterer hvorvidt om I har handlet uhensigtsmæssigt, i forhold til førnævnte brud på handelsbetingelser.


God fornøjelse!